Sembunyikan filter
Filters 0
Sort by :
Filters 0
MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG

QUECHUA

8575786

MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG

Terjual 59 buah.
Rp800.000,00
12 ulasan
Direkomendasikan 11 dari 12 orang
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
  • MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
MEJA KEMAH LIPAT- 4 BANGKU - 4 HINGGA 6 ORANG
Not available online

Store Availability

Tim pekemah kami telah menciptakan meja lipat untuk memuat hingga 6 orang agar dapat makan dengan nyaman saat berkemah. Dilengkapi dengan 4 bangku lipat.

Motivasi kami? Untuk menawarkan Anda solusi yang lengkap dan ringkas untuk 4 orang. 4 bangku terintegrasi dengan meja untuk memerlukan lebih sedikit ruang. Dapat memuat hingga 6 orang.

KEUNTUNGAN

Kenyamanan pengguna

Tinggi: 70 cm | Total permukaan: 120 x 60 cm | Hingga 6 orang

Desain terpadu

Ringkas saat dilipat | Volume: 38 L | Dimensi: 60 x 60 x 10,5 cm

Mudah dibawa

2 gagang | Ruang di bawah bagian atas meja untuk bangku | Bobot: 8,7 kg

Mudah dibuka/tutup

Sangat mudah untuk dibuka | 2 kait untuk menjaga meja agar tetap terbuka

Ketahanan

Atas meja laminasi dengan bingkai aluminium dan diperkuat | Kaki baja

Komposisi / Saran

PETUNJUK

Ketinggian meja dapat disesuaikan. Anda dapat menggunakannya dengan posisi rendah atau tinggi.

Ulasan

4.5/5 12 ulasan
Direkomendasikan 11 dari 12 orang
Nice table
Yus (Singapura) digunakan 2 to 8 weeks
Finding a compact table for my mini home studio.and this just fit my criteria.
Tanggapan brand

Hello Yus,


Thank you for taking the time to review our products - folding camping table. I am glad to hear that you love our product.

 

Your opinion is important to us as we continuously strive for our customers' full satisfaction. Our mission is to make sports accessible to others with a good quality while at the same time maintaining affordable price.

 

We will be very happy to have you back shopping with us for more.

 

Do feel free to check out for more products at our Decathlon.sg. The range is so wide that you will surely find more products suitable for your sports or even non-sports needs.

 

Stay Safe, Sporty and Satisfied! :)


Rock & Bowl

Khalish

Sports Advisor


Great product!
Avon (Singapura) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Compact and suitable for small space owner, definitely a must for outdoor camping
Tanggapan brand

Hello Avon,


Thank you for taking the time to write a review on the FOLDING CAMPING TABLE - 4 STOOLS - 4 TO 6 PEOPLE. I am glad that this product has been working well for you and that you love it.


At Decathlon, our mission is to make sports accessible for the many. It is our responsibility to ensure that our products are made to satisfy our users. 


Feel free to write a review on other Decathlon products and I hope to see you in our store soon!




Stay Healthy, Be Sporty!

Guan

Good product
Li (Singapura) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Very convenient to use. But if possible to design a wheel of the talble for east to use.
Tanggapan brand

Hi Li,


Thank you for taking the time to write a review on the Folding Camping Table. I am glad that this product has been working well for you and that you love it.


At Decathlon, our mission is to make sports accessible for the many. It is our responsibility to ensure that our products are made to satisfy our users. 


Feel free to write a review on other Decathlon products and I hope to see you in our store soon!



Stay Healthy, Be Sporty!

Ain

Folding Camping table
Sudirman (Singapura) Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Excellence
Tanggapan brand

Hi Sudirman,


Thank you for your review for: FOLDING CAMPING TABLE - 4 STOOLS - 4 TO 6 PEOPLE.


We are glad that you are satisfied with our products and found great value in them :)


Do check out more variety of our products at Decathlon.sg, and we hope to be able to serve you again in our stores soon! :)


Stay Healthy, Be Sporty!


Sean

Mountain Hiking Leader

Table and chair for camping
Nurheezwanizam (Malaysia) digunakan 7 to 12 months Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Valued for money.
FOLDABLE TABLE
diyana (Malaysia) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Bergoyang. Tapi kalau letak barang meja kukuh. Don't worry.
Tanggapan brand

Hello Diyana, thank you for your time to give us feedback and 5 stars rating. We are glad that you love our product. If the table still wobble and you find it not functioning as it suppose to, kindly let us know and we will help you on that matter. All of our product have 2 years warranty so worry not. For your information, this table can hold up tp maximum of 50kg load. We hope that you have a great experience with that table.

 

We appreciate your feedback and if there is anything that concerns you about the product, do let us know in the future. Thank you for your loyal support toward Decathlon. Stay safe, stay healthy and let's fight Covid-19 together.




Syafiza Saberi

diyana menyukai tanggapan ini
Good Compact Table n chair
Mohamad Tarmizi (Malaysia) digunakan 1 week or less Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Nice item..but need to carefull..can accidently broke it
Tanggapan brand

Hi Mr Mohamad Tarmizi,

Greetings from Decathlon KL East Mall!


Thank you for your time to share with us. Firstly, we always aim to provide a fantastic experience and service to our valued customers, and we feel gutted when we do not meet your expectations. We deeply apologize for the inconvenience that has caused you.


For your information, our products has been through quality check and we provide 2 years of warranty as well as 365 days return and exchange for any defective item.


If you have any queries, feel free to reach us and we will gladly answer and assist you. Thank you again for your time and we hope to serve you again soon!


Best regards,

Ainur


Ainur
Folding camping table 4 stool
M Mazri (Malaysia) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
Awesome
A Quality product
Tanggapan brand

Dear Mazri, thank you for your time in rating our product. We are glad that we managed to delight you with the standards of our product.


About our product, our team of campers has created this folding table for up to 6 people to eat comfortably when camping. It comes with 4 folding stools. Our motivation? To offer you a complete and compact solution for 4 people. The 4 stools are integrated into the table to take up less space. Can accommodate up to 6 people.


Satisfy our customer is our top priority. Your loyalty to Decathlon is highly appreciated. Please let us know if there anything else we can improve in the future. Thank you once again and we hope to serve you again soon. Stay safe and stay healthy.


Shamsudduha Junaidi

M Mazri menyukai tanggapan ini
Table
Sharifudin (Malaysia) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
It's nice for us in the famili
Tanggapan brand

Dear Sharifudin, thank you for your time in rating our product. We are glad that we managed to delight you with the standards of our product. We have read through your comments and will take note of these points into improving ourselves to better satisfy your needs. Thank you once again for your time and we hope to serve you again soon!




Dalia

Sharifudin menyukai tanggapan ini
meja tak kukuh
siti (Malaysia) digunakan 2 to 8 weeks Terverifikasi Apa itu "Terverifikasi"?

"Terverifikasi" artinya Decathlon dapat memastikan bahwa pengguna benar membeli produk tersebut dari Decathlon.

Kami memverifikasi pembelian ini lewat email ataupun lewat foto.

Ulasan tanpa tanda "Terverifikasi" artinya kami tidak dapat memastikan penggunanya sudah menerima fisik produk.

Tanda "Terverifikasi" membantu kamu memilah ulasan yang terpercaya.
meja tak kukuh. pada ketinggian maksimum gerakkan dgn 1 jari pun dah goyang kuat.
tepi meja ada kesan mcm pernah jatuh di bucu(tp boleh terima)

meja cantik. suka sangat! masalah goyang tu yg sadisss.

dah try chat kat website deca tp jawapannya meja goyang kuat sebab tak letak bebanan. masalahnya seram nak letak barang atas meja kalau dah mcm tu punya goyang. ni kalau buat lepak ngopi time camping mau bersepai kopi atas meja
  • 1
  • 2